久久国产精品无码网站,在线天堂免费中文字幕,亚洲成年人av,全黄特一级,亚洲电影成人av99爱色,久久久性生活视频,91免费在线

聽力

12月英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練題

時(shí)間:2025-05-24 10:45:52 聽力 我要投稿
  • 相關(guān)推薦

2016年12月英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練題

  轉(zhuǎn)眼2016下半年英語(yǔ)四級(jí)考試即將來(lái)臨,不少同學(xué)也正在準(zhǔn)備2016下半年英語(yǔ)四級(jí)考試,以下是yjbys網(wǎng)小編整理的關(guān)于英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練題,供大家備考。

2016年12月英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練題

  30.

  A. His friend gave him the wrong key.

  B. He didn't know where the back door was.

  C. He couldn't find the key to his mailbox.

  D. It was too dark to put the key in the lock.

  31.

  A. It was getting dark.

  B. He was afraid of being blamed by his friend.

  C. The birds might have flown away.

  D. His friend would arrive any time.

  32.

  A. He looked silly with only one leg inside the window.

  B. He knew the policeman wouldn't believe him.

  C. The torchling made him look very foolish.

  D. He realized that he had made a mistake.

  Passage Two

  My friend Vernon Davies kept birds. One day hephoned and told me he was going away for a week.He asked me to feed the birds for him and said thathe would leave the key to his front door in mymailbox. Unfortunately, I forgot all about the birdsuntil the night before Vernon was going to return.What was worse, it was already dark when I arrivedat his house. [30]I soon found that the key Vernon gave me could not unlock either the frontdoor or the back door. I was getting desperate. [31]I kept thinking of what Vernon would saywhen he came back. I was just going to give up when I noticed that one bedroom window wasslightly open. I found a barrel and pushed it under the window. As the barrel was very heavy, Imade a lot of noise. But in the end, I managed to climb up and open the window. [32]I actuallyhad one leg inside the bedroom when I suddenly realized that someone was shining a torch upat me. I looked down and saw a policeman and an old lady, one of Vernon's neighbors.

  "What are you doing up there?" said the policeman.

  Feeling like a complete fool, I replied, "I was just going to feed Mr. Davies' birds."12:01 2015-6-12

  Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.

  30. Why couldn't the man open the door?

  參考答案:

  正確答案:A

  解析:題目詢問男士為什么打不開門。關(guān)鍵是要聽到“我很快發(fā)現(xiàn)Vernon給我的這把鑰匙既開不了前門也開不了后門”,可知是Vernon給錯(cuò)了鑰匙,故選A。

  31. Why did the man feel desperate?

  正確答案:B

  解析:題目詢問為什么作者感到絕望。關(guān)鍵是要聽到“我根本就把喂鳥兒的事給忘了”,“我很快發(fā)現(xiàn)Vernon給我的這把鑰匙既開不了前門也開不了后門”和“我不斷地想Vernon回來(lái)之后會(huì)說些什么”,由此可知他是怕朋友責(zé)怪他,即B。“天黑了”與作者感到絕望沒有任何關(guān)系,故A不正確;選項(xiàng)C、D的內(nèi)容文中均未提及。

  32. Why did the man feel like a fool?

  正確答案:B

  解析:作者最終設(shè)法爬上去打開了窗戶,當(dāng)他一條腿邁進(jìn)臥室的時(shí)候,突然感覺到有人正用手電筒照向他,他發(fā)現(xiàn)是警察和Vernon的鄰居。根據(jù)他當(dāng)時(shí)的處境可知,警察是不會(huì)相信他的。說話人的處境使得他自己都感到很傻,并不是選項(xiàng)A、C、D所說的。

  Questions 36-45 are based on the following passage.

  As warspreads to many comers of the globe, children sadly have been drawn into thecenter of conflicts. InAfghanistan, Bosnia, and Colombia, however, groups ofchildren have been taking part in peace education ____36____.The children,after learning to resolve conflicts, took on the ____37 ____ of peacemakers.The Children's Movement forPeace in Colombia was even nominated (提名)for the Nobel Peace Prize in 1998. Groups of children____38____ aspeacemakers studied humanrights and poverty issues in Colombia, eventually forming a group with fiveotherschools in Bogota known as TheSchools of Peace.

  Theclassroom ____39____ opportunities for children to replace angry, violentbehaviors with ____40____, peaceful ones. Itis in the classroom that caringand respect for each person empowers children to take a step ____41____towardbecomingpeacemakers. Fortunately, educators have access to many onlineresources that are ____42 ____usefulwhen helpingchildren along the path to peace. The Young Peacemakers Club, startedin 1992, provides a Website with resourcesfor teachers and ____43____ on starting a Kindness Campaign.The World Centers of Compassion for ChildrenInternational call attention tochildren's rights and how to help the ____44____of war. Starting a Peacemakers'Club is apraiseworthy venture for a class and one that could spread to otherclassrooms and ideally affect the culture ofthe ____45____ school.

  A.acting

  B.assuming

  C.comprehensive

  D.cooperative

  E.entire

  F.especially

  G.forward

  H.images

  I.information

  J.offers

  K.projects

  L.respectively

  M.role

  N.technology

  O.victims

  答案解析:

  36-45 KMAGD GFIOE

【12月英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練題】相關(guān)文章:

大學(xué)英語(yǔ)聽力備考訓(xùn)練題09-03

2017年英語(yǔ)四級(jí)備考聽力樣題訓(xùn)練09-16

2017年英語(yǔ)四級(jí)聽力備考沖刺訓(xùn)練題06-29

2017年英語(yǔ)四級(jí)聽力部分備考訓(xùn)練題08-26

大學(xué)英語(yǔ)四級(jí)聽力備考訓(xùn)練09-28

2017年英語(yǔ)聽力訓(xùn)練題四級(jí)備考練習(xí)08-10

大學(xué)英語(yǔ)四級(jí)聽力試題備考訓(xùn)練10-11

英語(yǔ)四級(jí)聽力考試備考訓(xùn)練材料06-13

17年6月英語(yǔ)四級(jí)考試聽力備考訓(xùn)練題10-02